Malatesta terepgumi 155/70R13 és 155/80R13 kis méretű autókra

Számos ügyfelünk keres meg minket azzal, hogy minőségi terepgumit szeretne, azonban a megszokottnál kisebb méretben. A Ficsór Autóház a kezdetektől fogva hisz a Malatesta terepgumi márka kiváló minőségében, így a kisebb méretű autókra is ezeket a gumikat ajánljuk. Lássuk tehát, melyek a kisebb terepgumi méretek, mik lehetnek egymás váltóméretei és milyen mintázattal elérhetőek nálunk!

155/70R13 terepgumi

Ez a méret egy eléggé elterjedt mind Magyarországon, mind Európa más országaiban. Számos kisebb méretű autónak mérete a 155/70R13. Ilyen például a Suzuki Swift, Fiat Panda vagy 4×4 Panda, Volkswagen Golf 2-es és 3-as, Daewoo Kalos (csak első tengelyre), különböző Lada típusokra, valamint Opel Astra B, szintén első tengelyre.


A hétköznapi autókon kívül a különböző épített, úgynevezett Buggy autók használói körében is igen elterjedt ez a méret a jó tapadása miatt.


Miért a legjobb választás a Malatesta 155/70R13?


A Malatesta terepgumik közül ez a méret Trac mintázatban létezik, mely az egyik legjobb, legstrapabíróbb fajta. Amennyiben ezt választja, biztos lehet benne, hogy sem homokban, sem erdőben nem fog vele elakadni.

A Trac terepgumi jellemzője, hogy mintázata átlósan helyezkedik el, így téve lehetővé az egyenletes tapadást nagy sárban is. A minőségi, szakszerű kialakításnak köszönhetően tökéletesen kidobja magából a sarat, így megtartva az autót egyenesen, egy rosszabb, nehezebb talajon is.

A 155/70R13 újabb kiemelkedő tulajdonsága, hogy télére nem szükséges lecserélni, havas, jeges, latyakos talajon is szuperül megtartja a tapadását, nem csúszik, így autója és természetesen ön is teljes biztonságban van.

155/80R13 terepgumi

A 155/80R13 terepgumi méret szintén igen népszerű a kisebb méretű autók használói körében. Amint fentebb említettük, a váltója a minimálisan kisebb méretű 155/70R13 terepgumi, így ugyanazokkal a személyautókkal is használható.Ezeken kívül a két kisebb méretű terepgumi mintázata is egyezik, Trac mintával vásárolható meg Autóházunkban.

Mindkét méretet tartunk folyamatosan raktárunkban, így várakozás nélkül juthat hozzá a Malatesta termékeihez a kedves vásárló. Terepgumi választékunkról érdeklődhet telefonon, e-mailben és a webshopunkban is.