Top 3 terepgumi márka

Mostanra számos terepgumi márka található meg a piacon, jó, kevésbé jó és kifejezetten rossz minőségűek is. Cikkünk célja, hogy a bemutassuk olvasóinknak, leendő vagy már meglévő vásárlóinknak, hogy melyik az a 3 terepgumi márka a piacon, ezzel megkönnyítve a választást.

#1 Malatesta

Nem kérdés, a Malatesta a lehető legjobb választás, ha terepgumiról van szó. Az egyik legrégebbi olasz márka 1946-ban kezdte el működését Rómában, majd Anganiba folytatta a gyártást. A Malatesta gyár a lehető legkorszerűbb gépekkel dolgozik, az egész gyártási folyamat automatizálva van, így csökkentve a terepgumi hibalehetőségét. A precíz gépi gyártás ellenére, minden egyes darab tételes átvizsgáláson megy keresztül az eladás és használat előtt, ezzel garantálva a 100%-os minőséget. Tökéletesen kiszolgálják a mintázati igényeket, mind Olaszországban, mind a világ 35 országában. A hozzáértést és a megbízhatóságot mi bizonyítaná jobban, minthogy a GoodYear is a Malatestat fogadja el technikai partnerének.

#2 BF Goodrich

A teregumik sorában a következő a BF Goodrich, mely szintén nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik a piacon található terepgumikhoz képest. 1870 óta játszanak kiemelkedő szerepet ezen a területen. Az Egyesült Államokban alapított gyár a Michelin csoport tagja. Ők hozták forgalomba elsőként a tömlő nélküli abroncsot és az első leeresztve gördülő abroncsot is. A BF Goodrich azon márkák közé tartozik, amely nem csak terepgumival, hanem személygumival is foglalkozik.

#3 Toyo

A Toyo gumimárka 1945 óta létezik, Japánban kezdte meg működését a 12. legnagyobb gumiabroncs gyártó a világon. Különlegessége, hogy nem csak terepgumit gyárt. Portfóliójában megtalálhatóak személyautó gumik és különleges gépjárművekre készült gumik is. A Toyo terepgumik azért nagyon különlegesek, mert 100%-ban a használók igényeire lettek tervezve. Ezt úgy tudta elérni a Japán gyár, hogy téli és nyári tesztpályákat is épített helyben, majd európai tesztpályákon folytatják a teszteket, hogy az itteni emberek, terepviszonyok igényeinek teljes mértékben megfeleljen. A Ficsór Autóház szívügye a terepgumik forgalmazása. Kattintson és tekintse meg kínálatunkat!