Új terepgumi mintázat: Malatesta Kodiak

A 2019-es év különleges azoknak, akik terepjárót használnak. Megérkezett a 30 éve Ficsór Autóház által forgalmazott Malatesta terepgumik vadonatúj mintázata. Az újdonság a könnyen megjegyezhető Kodiak fantézianévre hallgat és mi máris leteszteltük!

Miért különleges a Kodiak mintázatú terepgumi?

A válasz nagyon egyszerű: nem csak terepgumiként funkcionál, igazodott az új 2018-2019-es terepjárósok igényeihez. Aszfalton is szuperül használható, kevésbé hangos, mint társai.

Ez pedig nem minden: amellett, hogy helytáll minden terepen (legyen az mély sár vagy köves följáró), a mintázata is a mostani “autódivatot” követi, vagány, fiatalos és lendületes. A mindenhol magabiztosan kapaszkodó abroncs dísze is lesz az autójának.

A mintában lévő bordázat mélyedések által aszfalton lényegesen halkabban fut , sárban, terepen pedig öntisztuló, rendkívül nagy oldaltartással rendelkezik. A leírtak szerint 60%-ban terep, 40%-ban aszfalt használatra rendkívül ajánljuk. Újabb kiemelkedő tulajdonsága, hogy kerekenként 975 kg-os teherbírással rendelkezik a mélyen bordázott terepgumi.

Milyen méretekben kapható a Kodiak terepgumi?

  • 245/70 R16
  • 245/65 R17

    Válassza a Malatesta terepgumit!

    Nem titok, a Kodiak az általunk leginkább kedvelt és támogatott Malatesta terepgumi család tagja. A 30 éve tartó bizalmunkat a minőség, megbízhatóság és a különleges megjelenés nyerte el. Bármilyen méretre vagy mintázatra is van szüksége, keressen minket bizalommal vagy rendelje meg közvetlenül webáruházunkból!