Rólunk

A Ficsór Autóház tevékenységét 1989. 03. 20.-án kezdte meg, akkor nyitott meg a gumisműhely. 1996.-ban alakult át cégformája korlátolt felelősségű társasággá.
Az olasz gyártókkal való kereskedés 1998-tól kezdődött és azóta is, még ha a cégek változtak is, töretlen.

A Ficsór Autóház Kft. gépjármű keréktárcsák és gumiabroncsok, autóalkatrészek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével, valamint a forgalmazott termékcsoportok értékesítését segítő szolgáltatásokkal foglalkozik. A társaság külföldi keréktárcsa- és gumigyárak magyarországi kizárólagos kereskedelmi képviselőjeként végzi tevékenységét.

2010-ben megkaptuk az ISO9001 minõsítést.

Az általunk forgalmazott termékeket megtalálhatja az ország több pontján viszonteladóinknál.

Cégünk széleskörű szolgáltatást kínál ügyfelei számára márkafüggetlen autószervizeinkben, úgymint autószerviz (motordiagnosztika, zöldkártya, fékszerviz, lengéscsillapító-szerviz, olajcsere, futóműállítás és –szerviz), gumiszerviz (defektjavítás, gumicsere, alufelni javítás, bértárolás), autókozmetika (külső-belső kézi mosás, polírozás, kárpittisztítás, viaszolás).
Csúcstechnológiájú garázsipari gépek és berendezések alkalmazásával kívánjuk biztosítani Önnek, hogy autója szakszerű, a modern kor elvárásainak megfelelő szervizben részesüljön.

Hofmann kerékszerelő és centrírozó gépek, féktárcsa-eszterga Atlascopco számítógép vezérlésű léghűtéses csavarkompresszor
Weidner hideg-melegvizes nagynyomású mosók, kárpittisztítók, porszívók
Futóműszervizünk Európa legkorszerűbb olasz Corghi futómű-beállító berendezéseivel rendelkezik.
 

Székhelyünk Budapest X. kerületében (mely Budapest földrajzi középpontja), forgalmas helyen található, az Örs vezér téri metró- és buszvégállomástól 200 méterre, az Árkád, Sugár bevásárlóközpontok, valamint az Ikea és egy Vásárcsarnok szomszédságában. Az ingatlan hátsó szomszédjai a Lóverseny és a Budapesti Nemzetközi Vásár területe.
A cég tevékenységének bázisát a 1106 Budapest Fehér út 7. szám alatti saját tulajdonú ingatlanon kialakított ingatlankomplexum képezi közel 9000 m2 alapterületű telken. Ennek részei: bemutatóterem, irodák, 4+1 beállásos gumiszerelő műhely, 1 állásos futóműszerviz, 3 állásos autószerelő műhely, raktárak, autókozmetika.

2010-ben létrehoztunk egy müszaki vizsgabázist, ahol a gépjármüvek hatósági időszakos müszaki vizsgáztatását végzik szakembereink.

Mind a gumiszerelő mühely, mind az autókozmetika müködésekor figyelmet fordítunk arra, hogy se a használt gumiabroncsok, se az autók mosásakor keletkező káros anyagok ne hagyjanak maradandó nyomokat a környezetünkben.  
Gondoskodunk a gumiabroncsok rendszeres elszállíttatásáról. Korszerű, az Európai Uniós szabványoknak megfelelő olajleválasztó-szennyvízelvezető telepítésével oldottuk meg az autókozmetikában keletkező hulladék szakszerű kezelését és eltávolítását.

Az elmúlt évek fejlesztései:

– korszerű bemutatóterem kialakítása
– raktári kapacitás bővítése
– szerelőcsarnok megépítése, majd kibővítése
– autókozmetikai tevékenység
– szerviztechnológiai háttér fejlesztése (Hofmann gumiszerelő és centrírozó gépek, Atlascopco csavarkompresszor, Weidner gőzborotvák)
– informatikai hálózat fejlesztése
– Munkahelyteremtés
– korszerü vizsgasor kialakítása a hatósági mûszaki vizsgáztatáshoz

Vendégeinknek minden telephelyünkön klímázott környezetet és ingyenes WiFi elérést biztosítunk a várakozás idejére.