Rólunk

Cégtörténet

A Ficsór Autóház tevékenységét 1989. 03. 20.-án kezdte meg, akkor nyitott meg a gumisműhely. 1996.-ban alakult át cégformája korlátolt felelősségű társasággá. 
Az olasz gyártókkal való kereskedés 1998-tól kezdődött és azóta is, még ha a cégek változtak is, töretlen. 

A Ficsór Autóház Kft. gépjármű keréktárcsák és gumiabroncsok, autóalkatrészek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével, valamint a forgalmazott termékcsoportok értékesítését segítő szolgáltatásokkal foglalkozik. A társaság külföldi keréktárcsa- és gumigyárak magyarországi kizárólagos kereskedelmi képviselőjeként végzi tevékenységét.

2010-ben megkaptuk az ISO9001 minõsítést

A társaság által képviselt márkák körébe a következők tartoznak: 
Alufelni:

Terepgumi:

Kerékőr, kerékcsavar:

Cégünk a profiljának megfelelő teljeskörű kínálat kialakítására törekszik, ezért kínálatunkban megtalálja az összes piacvezető gumigyár termékét.

Az általunk forgalmazott termékeket megtalálhatja az ország több pontján viszonteladóinknál. 

Cégünk széleskörű szolgáltatást kínál ügyfelei számára márkafüggetlen autószervizeinkben, úgymint autószerviz (motordiagnosztika, zöldkártya, fékszerviz, lengéscsillapító-szerviz, olajcsere, futóműállítás és –szerviz), gumiszerviz (defektjavítás, gumicsere, alufelni javítás, bértárolás), autókozmetika (külső-belső kézi mosás, polírozás, kárpittisztítás, viaszolás). 
Csúcstechnológiájú garázsipari gépek és berendezések alkalmazásával kívánjuk biztosítani Önnek, hogy autója szakszerű, a modern kor elvárásainak megfelelő szervizben részesüljön.

 

Székhelyünk Budapest X. kerületében (mely Budapest földrajzi középpontja), forgalmas helyen található, az Örs vezér téri metró- és buszvégállomástól 200 méterre, az Árkád, Sugár bevásárlóközpontok, valamint az Ikea és egy Vásárcsarnok szomszédságában. Az ingatlan hátsó szomszédjai a Lóverseny és a Budapesti Nemzetközi Vásár területe. 
A cég tevékenységének bázisát a 1106 Budapest Fehér út 7. szám alatti saját tulajdonú ingatlanon kialakított ingatlankomplexum képezi közel 9000 m2 alapterületű telken. Ennek részei: bemutatóterem, irodák, 4+1 beállásos gumiszerelő műhely, 1 állásos futóműszerviz, 3 állásos autószerelő műhely, raktárak, autókozmetika.

2010-ben létrehoztunk egy müszaki vizsgabázist, ahol a gépjármüvek hatósági időszakos müszaki vizsgáztatását végzik szakembereink. 

Mind a gumiszerelő mühely, mind az autókozmetika müködésekor figyelmet fordítunk arra, hogy se a használt gumiabroncsok, se az autók mosásakor keletkező káros anyagok ne hagyjanak maradandó nyomokat a környezetünkben. 
Gondoskodunk a gumiabroncsok rendszeres elszállíttatásáról. Korszerű, az Európai Uniós szabványoknak megfelelő olajleválasztó-szennyvízelvezető telepítésével oldottuk meg az autókozmetikában keletkező hulladék szakszerű kezelését és eltávolítását. 

Az elmúlt évek fejlesztései:

Ficsór Autóház Kft. © 2024

Készítette:SmartFlyDesign