Autóklíma, klímatöltés

Autóklíma javítás, töltés, fertőtlenítés

Autóklíma szervizünk szolgáltatásai:

  • klímarendszer ellenőrzés
  • autóklíma tisztítása
  • klímatöltés és utántöltés
  • autóklíma gombátlanítása és fertőtlenítése
  • klímakompresszor javítás

Egész nyáron szenved a család az allergiától? Nézesse át az autó klímáját is, hiszen a klímarendszer kifertőtlenítésével, gombátlanításával már enyhülhetnek az allergiás panaszai

Miért van szükség klímatöltésre?

A hűtőanyag fokozatosan távozik az autóklímából a használat során. Egy nyár alatt ez 20-30% veszteséget jelenthet. A kevés hűtőanyag növelheti a gépjármű fogyasztását és meghibásodáshoz vezethet.


Ózon Robot klímafertőtlenítés vagy gombátlanítás

Világjelenség, hogy minden autó – még a nagyon karbantartottak is -, előbb utóbb a doh, penész áldozatává válnak. A nem kívánatos kórokozók és fekete foltok látványa, a kellemetlen szaggal nem kívánatos felfedezés, és hiába reménykedünk maguktól eltűnni nem fognak. Egyszerű megoldást nyújt az autó-higiénia visszaállításában a kettős hatású vegyszermentes Ózon Robot fertőtlenítés/szagtalanítás kezelés.

Az időjáráson túl az autók beltere kitűnő hely a penészspórák-gombák számára, amelyeknek kedvenc területük és táptalajuk a szövetek, papírok, bőrfelületek, növényi vagy állati eredetű ragasztók. A nyirkosság szükséges a penész-doh létrejöttéhez, ezért kerüljük a nedves ruhák, felszerelések tárolását. A penészgombák sűrűn előfordulnak sokféle formában és számtalan helyen. Az többi növényen élősködő igénytelenebb növények mikro-spórákat termelnek, amelyek szabadon terjednek az autó különböző üregeiben. Ezek a spórák mindig jelen vannak, de amennyiben a kondíciók jobban kedveznek, hamar szemmel láthatólag is növekedésnek indulnak, és a fekete foltok a nem kívánatos szaggal együtt jól érezhetőek.


A megfelelő ventiláció biztosításával – nem csak az utasteret ideértve- sokat lehet javítani a szag létrejötte ellen. Általában azonban a legkörültekintőbb és alapos elővigyázatosság mellett is nehezen elkerülhető az autó penész problémája. A megoldáshoz többféle eljárás alkalmazható: természetes anyagok használatával és a tudomány által kidolgozott termékekkel. Kezdjük az alapos szellőztetéssel. Sajnos a penész a legeldugottabb repedésbe is képes beköltözni. Miután a szükséges kézi tisztítások befejeződtek, a tisztított felületek szárazak, az Ózon Robot fertőtlenítő/szagtalanító kezelés elvégezhető. Az előállított ózongáz megtalálja a legeldugottabb rést, nyílást, repedést az autó tervezésétől függetlenül… így az elvégzett kezelést követően élvezhetjük kórokozó- és kellemetlen szag/illat mentes beltéri állapotot.

Az Ózon Robot a kezelés közben átjárja ózonnal az autó valamennyi levegő járatát, így nem csak az utastér, hanem a levegő járatok belső felületei is fertőtlenítésre kerülnek. A kellemetlen illat a kezelést követően teljesen meg fog szűnni. Figyelem: Az Ózon Robot ózon-koncentrációs szintje biztonságos, és semmiféle felületi elváltozást, kárt nem okoz még ismételt kezelés alkalmazása esetén sem.

Klíma kompresszor javítás

  • Tömszelence csere
  • Tömítés garnitúra csere
  • Szíjtárcsa csapágy csere
  • Mágnestekercs csere

Autóklíma ellenőrzés és feltöltés

20,990 Ft-tól

Autóklíma fertőtlenítés/gombátlanítás

9.144 Ft

  Bruttó
500 gr-ig   20 990 Ft
500 gr felett grammonként          32 Ft
klímaolaj ml-ént          25 Ft