Rólunk

A Ficsór Autóház tevékenységét 1989. 03. 20.-án kezdte meg egybeállásos gumisműhelyként. 1996.-ban alakult át cégformája korlátolt felelősségű társasággá.

Az olasz gyártókkal való kereskedés 1998-tól kezdődött és azóta is töretlen. Keréktárcsák és gumiabroncsok, keréktartozékok, autóalkatrészek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével, valamint a forgalmazott termékcsoportok értékesítését segítő szolgáltatásokkal foglalkozik. A társaság olasz alufelni-, autókeréktartozék- és gumiabroncs gyártók magyarországi kizárólagos kereskedelmi képviselőjeként végzi tevékenységét, a Malatesta terepgumik magyarországi kizárólagos forgalmazója 2002. óta.

2010-ben megkaptuk az ISO9001 minősítést.

Az általunk forgalmazott termékeket megtalálhatja az ország több pontján viszonteladóinknál. 

Cégünk széleskörű szolgáltatást kínál ügyfelei számára márkafüggetlen autószervizünkben, úgymint autószerviz (motordiagnosztika, fékszerviz, lengéscsillapító szerviz, olajcsere, futóműállítás és –szerviz), gumiszerviz (defektjavítás, gumicsere, alufelni javítás, bértárolás), autókozmetika (külső-belső kézi mosás, polírozás, kárpittisztítás, viaszolás). 

Csúcstechnológiájú garázsipari gépek és berendezések alkalmazásával kívánjuk biztosítani Önnek, hogy autója szakszerű, a modern kor elvárásainak megfelelő szervizben részesüljön:
  • Hofmann kerékszerelő és centrírozó gépek, féktárcsa-eszterga,
  • Atlascopco számítógép vezérlésű léghűtéses csavarkompresszor,
  • Weidner hideg-melegvizes nagynyomású mosók, kárpittisztítók, porszívók.
  • Futóműszervizünk Európa legkorszerűbb olasz Corghi futómű-beállító berendezésével rendelkezik.

Székhelyünk Budapest X. kerületében (mely Budapest földrajzi középpontja), Kőbányán, forgalmas helyen található, az Örs vezér téri metró- és buszvégállomástól 200 méterre, az Árkád, Sugár bevásárlóközpontok, valamint az Ikea és egy Vásárcsarnok szomszédságában. Az ingatlan hátsó szomszédjai a Kincsem Park Lóversenypálya és a Budapesti Nemzetközi Vásár (Hungexpo) területe. 

A cég tevékenységének bázisát a 1106 Budapest Fehér út 7. szám alatti saját tulajdonú ingatlanon kialakított ingatlankomplexum képezi közel 9000 m2 alapterületű telken. Ennek részei: bemutatóterem, irodák, 4+1 beállásos gumiszerelő műhely, 1 állásos futóműszerviz, 3 állásos autószerelő műhely, raktárak, 3 beállásos autómosó és autókozmetika.

2010-től szakszervizünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt műszaki vizsgabázisként is működik, ahol a gépjárművek hatósági időszakos műszaki vizsgáztatását végzik szakembereink. 

Mind a gumiszerelő műhely, mind az autókozmetika működésekor figyelmet fordítunk arra, hogy se a használt gumiabroncsok, se az autók mosásakor keletkező káros anyagok ne hagyjanak maradandó nyomokat a környezetünkben.  
Gondoskodunk a gumiabroncsok rendszeres elszállíttatásáról. Korszerű, az Európai Uniós szabványoknak megfelelő olajleválasztó-szennyvízelvezető telepítésével oldottuk meg az autókozmetikában keletkező hulladék szakszerű kezelését és eltávolítását.

Az elmúlt évek fejlesztései:
– korszerű bemutatóterem kialakítása
– raktári kapacitás bővítése
– szerelőcsarnok megépítése, majd kibővítése
– autókozmetikai tevékenység
– szerviztechnológiai háttér fejlesztése (Hofmann gumiszerelő és centrírozó gépek, Atlascopco csavarkompresszor, Weidner gőzborotvák)
– informatikai hálózat fejlesztése
– munkahelyteremtés
– korszerű vizsgasor kialakítása a hatósági műszaki vizsgáztatáshoz

Ügyfeleinknek telephelyünkön klimatizált környezetet és ingyenes WiFi elérést biztosítunk a várakozás idejére.