Autószerviz

Márkafüggetlen autószerviz a Ficsór Autóházban!

Korszerű gépekkel felszerelt műhelyünkben teljes körű szervizelést végzünk minden autótípuson. Szakképzett, több éves munkatapasztalattal rendelkező kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy autóját a lehető legrövidebb időn belül tökéletesen működő állapotba hozzák.


Három évtizedes szakmai tapasztalatunk maximális garanciát jelent arra, hogy autója a legjobb kezekben lesz. Számos visszatérő ügyfelünk bizonyítja, hogy legyen szó bármilyen típusú gépjárműről autószervizünk a lehető legjobb megoldás, a lehető legjobb árakon. Szakembereink gyors megoldást nyújtanak, legyen szó az autójával kapcsolatos - bármilyen problémáról.

Érdeklődés, időpontfoglalás: 06 30/ 739 28 90 vagy 06 30/ 9 214 500 

Hétköznap már reggel 8 órától leadhatja javításra autóját!

Autószerviz szolgáltatások

 • teljes körű szerviz
 • fék-, és lengéscsillapító szerviz
 • fékmérés fékpadon
 • torziós tuning
 • hibafelmérés: futómű átvizsgálás, féktárcsa és fékbetét ellenőrzése
 • olajcsere: levegőszűrő, olajszűrő, pollenszűrő, motorolaj, üzemanyagszűrő
 • motordiagnosztika a legkorszerűbb hibakódolvasó berendezéssel
 • futóműállítás személygépkocsi, furgon, kisteherautó 
 • klímatöltés, javítás, ellenőrzés, klímakompresszor javítás, ózonos fertőtlenítés
 • műszaki vizsga 2022. 05. 12.-től akciós áron. Az akció visszavonásig érvényes.


Teljes körű autószerviz minden autótípushoz azonnali alkatrészellátással!
Forduljon hozzánk bizalommal!


Munkadíjaink:

Állapotfelmérés és átvizsgálás

11.176 Ft

Olajcsere

19.050 Ft

Lengéscsillapító mérés

6.465 Ft

Hibakód kiolvasás, törlés

15.240 Ft

Fékhatás mérés

6.465 Ft

Cégünk számára a minőség és a megbízhatóság az elsődleges szempont, amelyet szolgáltatásaink teljesítése során szem előtt tartunk. Ezért a törvényi előírás szerinti - műszaki vizsgálatoknak megfelelő, a legnagyobb autógyártó cégek által használt Bimecc kerékcsavarokkal dolgozunk. Székhelyünkön nem csak autószerviz-szolgáltatásokat, de szezonális bértárolási lehetőséget is biztosítunk ügyfeleink részére.

A Ficsór Autóház olyan csúcstechnológiájú garázsipari gépek és berendezések alkalmazásával biztosítja Önnek, hogy autója a legkorszerűbb- szakszerű szervizben részesüljön, mint:
   

 • a Hofmann kerékszerelő és centrírozó gépek, féktárcsa-eszterga,
 • az Atlascopco számítógép-vezérlésű léghűtéses csavarkompresszor,
 • Európa legmodernebb, olasz Corghi futómű-beállító berendezése.

Mivel hibakódolvasással gyorsabban és pontosabban lehet megállapítani a hibát, ezért a megfelelő szaktudással - korszerű, regisztrált műszereket alkalmazunk- így bármilyen gépjármű esetén - optimális eredményt tudunk elérni a javítás során. Használtautó-vásárlás során is célszerű igénybe vennie szolgáltatásunkat, mert segítségünkkel biztos lehet benne, hogy a megvásárolni kívánt gépjárművet a lehető legjobb állapotban veheti majd használatba.

Cégünk munkatársai három évtizedes szakmai tapasztalatuknak köszönhetően pontosan tudják, hogy az adott gépjárműbe melyik minőségi autóolajat - milyen specifikáció szerint kell beletölteni - a hosszú távú, optimális működés elérése érdekében. Mi arra is odafigyelünk, hogy automata váltós autókban is végezzünk váltóolajcserét - az erre szolgáló, modern gépekkel - 100000-120000 km futamidő után. 

2010-től szakszervizünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt műszaki vizsgabázisként is működik, ahol a gépjárművek és a motorkerékpárok hatósági időszakos műszaki vizsgáztatását végzik szakembereink. Fiatal, képzett csapatunk tagjai komplex szolgáltatásunk keretében - bármilyen probléma esetén – gépjárművét azonnal meg is javítják!