Bimecc

A Bimecc SPA az autóipari szektor autókeréktartozékok gyártására specializálódott piacvezető cége immár több mint 33 éve. Gyári beszállítója a Toyota, Lotus és Peugeot csoportnak.

Minden Bimecc termék teljes mértékben Olaszországban kerül gyártásra az alapanyagtól kezdve, hidegen sajtolt 10.9 szakító szilárdsági osztályú acél felhasználásával, a korrozióvédelmet 12 micron vastagságú cinkbevonat garantálja. 

A Bimecc cég 1987-ben kezdte meg működését, mindig is szem előtt tartva a kiválóságot, a biztonságot és a megbízhatóságot. Angliai és kaliforniai telephellyel bővülve évről évre vált az autókeréktartozékok szektorában globális viszonyítási ponttá.

A gyártás során a termékek magas minősége volt mindig is a fő szempont, az úton lévők biztonságának és tudatosságuk növelése érdekében.

ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal és IATF 16949* autóipari standarddal rendelkezik.

A Bimecc nem csak egy autóipari beszállító, hanem iránymutató partner az autóipar világában.
 *Az IATF 16949 pontosítja az ISO 9001 követelményeit az autóipari gyártás számára. Az IATF 16949-t a Nemzetközi Autóipari Munkacsoport (IATF) és az ISO technikai bizottsága hozta létre, egy globálisan harmonizált minőségirányítási rendszer követelmény dokumentum alapján.