Olajcsere akció

Most kérjen időpontot olajcserére: 18.990.- Ft akciós ár tavasszal!

Az akciós bruttó ár az alábbiakat tartalmazza:

  • Valvoline motorolaj 4 liter
  • olajszűrő
  • munkadíj  

Időpont kérés: 30/7392890

Nyitvatartás: hétköznap 7:00 - 17:00 

AZ OLAJCSERE

Az olajcsere megkérdőjelezhetetlen fontosságú a motor hosszú élettartamának szempontjából. Motorolaj nélkül a mai belsőégésű motorok működése elképzelhetetlen. A rendszeres karbantartással és a szükséges csereperiódusok betartásával, későbbi költséges kellemetlenségektől óvhatjuk meg magunkat. 

A motorolaj rendkívül fontos feladatokkal rendelkezik. Kollégáink szakértelmével és a gyártói ajánlások segítségével választjuk ki a legmegfelelőbbet gépjárműve számára!

Az olaj feladatai közé tartozik, hogy kenést adjon a motor számára, hűt, véd a korróziótól, és megakadályozza, hogy a keletkezett égéstermékek lerakódjanak. A súrlódó hatás következtében keletkező fémrészecskéket pedig lemossa az alkatrészekről. Ezek mind a motor hosszú élettartalmát és a helyes működését biztosítják.

HÁNY KILOMÉTERENKÉNT CSERÉLJÜNK OLAJAT?

A motorolajat 10-15 ezer kilométerenként, évente legalább egyszer ajánlott cserélni!

Manapság az autógyártóknál sűrűn találkozhatunk 30, 35 ezer kilométeres olajcsere periódussal. Ezt kellene betartani? Szerintünk nem! A gépjárművekben lévő computer folyamatosan kalkulál, hogy mikor is kellene megejteni az olajcserét, sokszor már az előírt kilométer felénél jelez, hogy fáradjunk szervizbe. Az idő múlásával az olaj minősége, kenési képessége csökken, kevésbé tudja ellátni a feladatait, ezért szükséges rendszeresen elvégeztetni az olajcserét.

A csereintervallumokat ne halasszuk el, végeztesse el velünk!